Over Mari Frunt Woning en Projectinrichting

Familiebedrijf

De familie Frunt is van oorsprong een zadelmakerij familie. Toen het werk daarin na de oorlog afnam zijn de oom en neef die gevestigd zaten in Berlicum er vloeren en kokosmatten bij gaan verkopen. Echter zag een van de twee dit niet meer zitten dus is de ander de vloeren en kokosmatten vanuit thuis gaan verkopen. Zo is Frunt Woninginrichting gaan lopen.

Door de goede zaken werden er na verloop van tijd steeds meer producten aan het assortiment toegevoegd. Hierdoor werd de showroom thuis te klein en is het bedrijf zich gaan vestigen aan de Hoogstraat in Berlicum. In 1956 voegde broertje Mari zich bij het bedrijf en daarmee werd het een echt familiebedrijf.

Op 1 januari 1984 vond er een splitsing van het bedrijf plaats, aangezien de kinderen van beide broers ondertussen oud genoeg waren en ook mee in het bedrijf wilden. Mari is toen verhuisd naar Rosmalen en verder gegaan onder de naam Mari Frunt Woning en Projectinrichting. Zoals de naam nu bij iedereen bekend is. Vier zoons van Mari deelde namelijk zijn passie voor woninginrichting. Zo waren zijn vier zoons, Hein, Ton, René en Edward al vanaf jonge leeftijd werkzaam bij het bedrijf.

In 1990 is het bedrijf weer verder opgesplitst. Toen is de oudste zoon Hein begonnen met Mari Frunt Woning en Projectinrichting in Beuningen. Later hebben de overige 3 zoons het bedrijf in Rosmalen overgenomen van Mari. Tot op heden wordt het bedrijf nog steeds door deze drie broers bestuurd. Zo vormt Mari Frunt Woning en Projectinrichting een betrouwbaar familiebedrijf met al ruim 60 jaar ervaring in het vak.

Betrokken advies

Bij Mari Frunt Woning en Projectinrichting in Rosmalen hebben we een groot assortiment aan raamdecoratie. Van jaloezieën tot lamellen, van plissé gordijnen tot rolgordijnen en van gordijnen tot vouwgordijnen. Dit assortiment bestaat uit verschillende kleuren, dessins en transparanten. Naast raamdecoratie verkopen we ook zonwering en horren.

Ook beschikken we over een uitgebreid assortiment aan vloeren, onder andere PVC maar ook tapijt, vloerkleden, vinyl en marmoleum. De vloer kan nog verder afgewerkt worden met een plint en hou hem zo lang mogelijk schoon en mooi met een van onze matten.

Onze interieurstylisten volgen altijd de laatste trends. Ook zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en blijven we onze collecties vernieuwen. Uiteraard kunnen onze stylisten je helpen met het kiezen van de juiste raamdecoratie of vloer die goed aansluit bij het interieur van je woning en persoonlijke smaak. Door ons brede aanbod van merken en collecties is er altijd iets wat bij jouw wensen aansluit.

Kortom kan je bij Mari Frunt Woning en Projectinrichting terecht voor de gehele aankleding van je woning. Daarnaast profiteer je van onze goede service en persoonlijk en deskundig advies. Kom langs in onze showroom en ervaar alle producten.

Neem contact op met Mari Frunt Woning en Projectinrichting

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!